Reiki Workshops

In een Reiki workshop leer je om zelf Reiki te geven. Dat kan aan jezelf zijn ( Self Care) of aan anderen. Dat kan fysiek zijn of op afstand. Daarnaast kun je leren om de weldaad en kracht van Etherische Oliën  in te zetten bij het geven van een behandeling.

Het ontvangen van de Reiki energie en het vervolgens inzetten om jezelf en anderen meer in balans te brengen, heeft vaak groot effect op iemands welzijn. Je krijgt meer gevoel bij hoe energie überhaupt werkt en je leert hoe je de energie, die je vaak al bewust of onbewust aanvoelt, kunt kanaliseren. Zo krijg je meer grip op je eigen energieniveau en kun je beter omgaan met de energie van anderen.

Daarom past het volgen van één of meerdere Reiki workshop zo goed in een Stress en/of Burn-out traject.

Ben je nog onbekend met Reiki, maar heb je wel interesse in een workshop? Kom dan eerst voor een Reiki behandeling, zodat je eerst zelf het ontvangen van de Reiki energie kunt ervaren.

De volgende Reiki workshops worden door Mariska van Beek gegeven:

Neem contact op

Mocht je met een vraagstuk zitten, ergens tegen aan lopen of gewoonweg teveel stress of onrust ervaren waar je iets aan wilt doen? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Telefonisch kunnen we bespreken of ik iets voor je kan betekenen.