Happy door de overgang

Happy door de overgang!

Vrouwen van 50+ staan tegenwoordig volop in het leven en in de maatschappij. Dat is zeker prachtig, maar kan ook voor extra stress zorgen.

Wist je dat de overgang een prachtig moment is om stil te staan bij wat jij wilt, wat goed is voor jou?  Je gaat namelijk ‘over’ van de ene naar de andere fase. Het is als het ware het begin van een stralende nieuw leven. Daarbij is het goed om bij je na te gaan en te ontdekken wat jij nodig hebt. Zodat het niet alleen een periode wordt van ‘ lijden en afzien’ maar vooral van het ontdekken van jouw wijsheid en innerlijke kracht, wat de ‘overgang’ makkelijker maakt.

Ik geef deze workshop samen met Julia Schantl, orhtomoleculair therapeut, van Orhotvitale. En met Rita Zwiers van Inuksukmassagetherapie. Zij nemen resp. het voedings- en bewegingsdeel voor hun rekening. Ik behandel het mentale aspect van de overgang.

Inhoud

  • Je ontvangt theoretische kennis over wat de overgang is
  • Je krijgt uitgebreide adviezen over hoe voeding invloed heeft op het proces in jouw lijf en leven
  • Je leert over het mentale aspect van de overgang en hoe je hier invloed op uit kunt oefenen
  • Je gaat in beweging dmv Facie Release om zo je hormoonhuishouding te beinvloeden
  • Je deelt ervaringen met andere vrouwen in deze fase
  • Voor koffie, thee en snacks wordt gezorgd

“ Happy door de overgang !” Investeer in jezelf, laat je verrassen en ontdek hoe je jouw overgang “ Happy “ kunt maken. Onze ervaring is dat vrouwen het heel fijn vinden om live onderwezen te worden en tegelijkertijd al in beweging te gaan. Daarbij wordt het altijd zeer gewaardeerd om ervaringen onderling uit te wisselen.

Deze workshop is op dit moment niet ingepland ivm Covid-19 maatregelen. Zodra het weer kan, wordt er een nieuwe datum ingepland. Wil je op de hoogte blijven? Laat het me dan weten.

Neem contact op

Mocht je met een vraagstuk zitten, ergens tegen aan lopen of gewoonweg teveel stress of onrust ervaren waar je iets aan wilt doen? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Telefonisch kunnen we bespreken of ik iets voor je kan betekenen.