Reiki Behandeling

Iedereen heeft een plek in deze wereld. Om deze plek goed in te kunnen nemen is het van belang in balans te zijn. Reiki brengt jezelf en anderen terug in balans en leert je krachtig in je basis te staan. Het helpt je de Universele Levensenergie te voelen en te kanaliseren.

Reiki wordt doorgegeven via het Usui Systeem van handoplegging. Hierbij worden de handen op diverse plaatsen van het geklede lichaam gelegd; te beginnen bij het hoofd en eindigend bij de voeten terwijl men ontspannen op de behandeltafel ligt.

Voor wie is Reiki
Reiki is geschikt voor iedereen. Het is een zachte en liefdevolle manier om jezelf te stimuleren en te ondersteunen in je eigen groeiproces.

Een Reikibehandeling kan onderdeel zijn van een Stress & Burn-out traject of als losse behandeling worden gegeven.

Als je zelf wilt leren Reiki op jezelf of anderen toe te passen, en als je wilt groeien in je persoonlijke ontwikkeling, kijk dan eens naar de Reiki workshops die ik aanbied. Voor beginners en gevorderden.

Neem contact op

Mocht je met een vraagstuk zitten, ergens tegen aan lopen of gewoonweg teveel stress of onrust ervaren waar je iets aan wilt doen? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Telefonisch kunnen we bespreken of ik iets voor je kan betekenen.