Workshops

Om je stress te verminderen en burn-out te voorkomen of juist om eruit te komen, heb ik een aantal workshops ontwikkeld. Speciaal voor hen die zich verder willen ontplooien.

Hierbij de workshops die ik aanbied op een rijtje.

  • Vergroot je Veerkracht – Om je Veerkracht te vergroten. Zeker als je veel last hebt van stress, is dit een prachtige workshop om te onderzoeken waar het bij jou vandaan komt en wat je er tegen kunt doen. Je leert handvatten om om te gaan met tegenslagen. Een workshop waar je je hele leven iets aan zult hebben.
  • Chakra Workshop – Chakra’s vertellen je waar je energie goed doorstroomt en waar blokkades zijn in je systeem. Aangezien elk chakra voor een bepaald thema staat geeft jouw chakra systeem veel informatie.

Reiki is de Universele Levensenergie die altijd en overal om ons heen is. In een workshop word je ingewijd, zodat je meer open staat voor deze energie. Je kunt daarmee jezelf en anderen behandelen. Ook helpt het je om meer regie te krijgen over de energie die er altijd al is. Je persoonlijke groei wordt gestimuleerd en je intuïtie versterkt. Bij Stress klachten werkt Reiki rustgevend maar is ook stimulerend voor je persoonlijke groei.

Heb je interesse in een of meerdere workshops, maar komt de datum niet uit? Laat het weten en ik houd je op de hoogte van een volgende datum.