Voor Bedrijven

Bedrijven en organisaties hebben vaak een speciale vraag naar ondersteuning van hun medewerkers op het gebied van Stress & Burn-Out. Ik kijk graag mee naar de behoefte die er is zodat ik kan meedenken welke combinatie van diensten het meest effectief is voor zowel de organisatie als de medewerkers.

Mijn aanpak is vanuit verschillende invalshoeken. Zowel het cognitieve: bekijken van gedragspatronen vanuit het verleden en onderzoeken welke je graag wilt houden en welke je graag zou willen veranderen. Als het werken met energie, waarbij je meer zicht krijgt op welke manier jij dagelijks energie uitzendt en ontvangt. Zo ontstaat er een positieve werking door het bewustzijn hierop en leer je er meer regie op te krijgen.

De combinatie van deze twee aspecten: cognitief en energetisch, blijkt voor veel mensen een mooie weg naar constructieve verandering om vitaler en energieker in het leven te staan.

Om naar de organisatie brede vraag naar (cultuur) verandering te kijken, werk ik samen met TripleWin. Een organisatie die haar sporen in het begeleiden bij Cultuurverandering binnen organisties al verdiend heeft.

Een greep uit de diensten die ik aanbied:

Dit is wat Edwin van Gerwen, Manager HR van het Rode Kruis over mij zegt: (zie ook LinkedIn).

Mariska is sinds 2014 nauw betrokken bij het vitaliteitsprogramma van het Rode Kruis. Daarbij heeft zij het vitaliteitsprogramma gecoördineerd en gezorgd voor verschillende initiatieven op het gebied van bewegen, mind-set en voeding. Zij trekt vitaliteit ook breder en denkt mee over de cultuur van de organisatie. Daarnaast heeft zij vanuit haar eigen praktijk vele medewerkers individueel gecoacht om stress te verminderen en weerbaarheid te vergroten. Zij gebruikt daarbij een mix van cognitieve gedragstherapie, mindfulness, lichaamsgericht werk, alsmede Reiki. Mariska levert met haar authentieke, oprechte, vitale, initiatiefvolle en intuïtieve werkwijze een belangrijke bijdrage aan de vitaliteitsbeleving bij onze medewerkers.