Neem contact op

Mijn gegevens

Mariska van Beek
Stress & Burn-out Begeleiding

Ampèreweg 3a
3442 AB  Woerden

Tel.: 0610894181
info@mariskavanbeek.nl

KvK-nummer: 527 93 591

Routebeschrijving
Voor het gebouw van The Solutions kun je gratis parkeren. Is het daar vol, dan kun je gratis parkeren op de Ampèreweg.

Het Treinstation Woerden is op loopafstand – ca. 10 a 15 minuten lopen.

Ook stop de Syntus Flex bus op de Boerendijk (ca 5 min lopen). Een rit boeken kan via deze site, via de gratis SyntusFlex app in de App Store en Google Play store of telefonisch via telefoonnummer 088 – 033 1402 (lokaal tarief).

Kijk bij ov9292 voor meer informatie hoe je kunt reizen met bus of trein.

Of klik op de link voor een routebeschrijving via Google.

Of stuur me een berichtje via het contactformulier.

Contactformulier

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Tarieven

De tarieven zijn incl. BTW. Voor zzp’ers is dit ex. BTW. Betaling kan alleen per bank door middel van voldoen factuur. Voor organisaties gelden andere tarieven, neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Stress & Burn-Out Consult (1 uur) € 80,-Mogelijke vergoeding door ziektekostenverzekering indien men aanvullend is verzekerd.
Informeer bij uw verzekeraar.
Losse Reiki behandeling (1 uur)€ 80,-Aan te raden voor o.a. hen die een Reiki I workshop willen volgen, maar nog geen ervaring hebben met het ontvangen van Reiki.
Reiki I workshop (4 dagdelen)€ 275,-
Reiki II workshop (2 dagdelen)€ 275,-
Reiki III a (2 dagdelen) – 1e stap naar Meesterschap€ 550,-
Reiki III b – 8 dagdelen + stage – 2e stap naar meesterschap€ 1950-
Reiki & Olie workshop (2 dagdelen)€ 195,-
Voor mensen die al tenminste Reiki I hebben gevolgd.
Introductie Mindfulness (3 sessies van 2 uur)€ 99,-
Mindful Based Stress Training – MBSR
(8 sessies van 2,5 uur – verdeeld over 8 weken)
€ 375,- (introductie prijs: € 275,-)
Rust in je hoofd, lijf en leven (2 dagdelen = 1 dag)€ 145,-
Online Reiki Selfcare Beoefenen (1 uur)Gratis
Online Reiki Selfcare Workshop (1 uur)€ 19,50
Oline 21-daagse Reiki Self Care Challenge€ 19,50

Lidmaatschap – Medezeggenschap – Klachten – Vergoeding

Ik ben lid van de (beroeps) Vereniging van Integrale Vitaliteitkunde (VIV). 

Mijn AGB code is: 9010054

Vergoedingen

Er is een mogelijkheid tot (gedeeltelijke) vergoeding wanneer u een aanvullende verzekering heeft. Informeer u zorgvuldig bij uw zorgverzekering of u voor een vergoeding in aanmerking komt.

Werkgevers zijn vaak ook bereid om de behandeling of workshop te vergoeden.

Medezeggenschap en Klachten

Heeft u een klacht over een behandeling of de begeleiding, heb ik het liefst dat u dat één op één met mij bespreekt. Komen wij er samen niet uit dan kunt u een klacht indienen bij de VIV (Vereniging voor Integrale Vitaliteitkunde). Hier kunt u informatie vinden over de stappen die u kunt doorlopen.

Als lid van de VIV beschik ik over een aansluiting bij een geschillencommissie waardoor ik tegemoet kom aan de eis zoals die door de WKKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten, Geschillen en Zorg) verplicht wordt gesteld.

Dit is het reglement behorende bij de Geschillencommissie waarbij Mariska van Beek – Stress & Burn-Out Begeleiding is aangesloten: Regelement Geschillencommissie.

Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling

Mariska van Beek is op de hoogte van deze code en handelt ernaar wanneer zich een dergelijke situatie voordoet. De stappen die dan worden doorlopen kunt u hier inzien.

Beroepscode

Als lid van de beroepsvereniging VIV ben ik gehouden aan de Beroepscode die de Vereniging heeft opgesteld, waarin onder andere aspecten m.b.t. de relatie cliënt – behandelaar worden vermeld. Klik hier voor de beroepscode van beroepsvereniging VIV.

Maatregelen Covid-19 – RIVM

CORONA Update

Het Corona virus houdt ieder van ons bezig. Vandaar dat ik u graag informeer over onze visie hierop. In mijn praktijk werken we niet met grote groepen en letten ik nu uiteraard extra goed op de hygiene. Ik blijf dus aanwezig en klaar staan om u te helpen.
Met deze keuze ga ik er vanuit dat u ook de richtlijnen in acht neemt en ook afbelt als u verkouden, griep, keelpijn en/of koortsverschijnselen heeft.