Over Walter Visser

Door zelf de stilte en het leven in-het-NU te ervaren, heb ik gemerkt dat het heel veel kan toevoegen in mijn leven. Het geeft me meer rust in mijn hoofd en daarmee meer ruimte voor het ZIJN. Minder stress en meer flow in mijn leven.

Daarna ben ik dit met andere gaan delen en ook daar merk ik keer op keer dat het mensen hun leven echt kan veranderen, verrijken. De maatschappij draait zo snel en we zijn met zijn allen zo gericht op het denken, dat er weinig focus is op ZIJN. Terwijl we daar juist zo veel waarde, levensvreugd en tevredenheid uit kunnen halen.

Graag deel ik het daarom ook met anderen. Mindfulness is het woord dat daar bij past. Leven in het NU.

Ik heb meer dan 15 jaar ervaring als Masseur, Voetreflexoloog, Reiki Master en Coach. Ook mindfulness behoort nu tot mijn manier van zijn en dus ook in mijn manier van het overbrengen van ‘levenstools’ aan anderen. Steeds als ik zie dat anderen ook gaan ontdekken wat het hen kan brengen, wordt ik oprecht blij. Ik gun het iedereen.

Ik heet je dan ook van harte welkom in 1 van mijn workshops.

Introductie Workshop Mindfulness (3 keer 2 uur)

Mindful Based Stress Reduction (MBSR) – 8 weekse

Evt. een extra kop

En wat extra tekst ofzo, evt. verwijzing naar lijst met diensten hiernaast/-onder?

Neem contact op

Mocht je met een vraagstuk zitten, ergens tegen aan lopen of gewoonweg teveel stress of onrust ervaren waar je iets aan wilt doen? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Telefonisch kunnen we bespreken of ik iets voor je kan betekenen.