Mindfulness Workshops

Mindfulness is leven met aandacht. Mindfulness zorgt ervoor dat je stopt met piekeren, minder stress ervaart, effectiever werkt en lekkerder in je vel zit.

Het is een vorm van aandachtstraining die voor iedereen geschikt is. Door theorie en verschillende meditatie- en lichaamsgerichte oefeningen te doen, word je je bewuster van je gedachten, gevoelens en lichamelijke sensaties. Je leert volledig aanwezig te zijn in het hier en nu. Je herkent stressprikkels beter, leert lastige ervaringen met mildheid te benaderen en er anders op te reageren. Door dit proces te trainen, kun je gemakkelijker dingen loslaten en rust vinden bij de dingen die je doet. Je zult intenser gaan leven en bewuster genieten.

In de begeleiding bij Stress & Burn-Out is Mindfulness zeer waardevol. In de Stress & Burn-Out Consults komt Mindfulness in de vorm van theorie en oefeningen aan de orde.

In een Mindfulness workshop kun je de kracht van Mindfulness ervaren. Je leert door middel van theorie en oefeningen om Mindfulness toe te passen in je dagelijks leven.

Dit zijn de workshops die worden aangeboden.  Ze worden gegeven door Walter Visser.

Neem contact op

Mocht je met een vraagstuk zitten, ergens tegen aan lopen of gewoonweg teveel stress of onrust ervaren waar je iets aan wilt doen? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Telefonisch kunnen we bespreken of ik iets voor je kan betekenen.